tarieven en informatie

Tarieven en informatie

Tarieven psychologische behandeling:
-individueel consult (45-60 min.) 98 E.
-relatietherapie (60 min. ) 118,50 E. (incl.21 % BTW).

Beroepsverenigingen
Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen NIP en NFG. Dit betekent dat veel zorgverzekeraars de kosten voor een psychologische consult (gedeeltelijk) vergoeden. Informeer bij je eigen zorgverzekeraar op welke vergoeding je recht hebt of check het vergoedingenoverzicht van de NFG via http://www.de-nfg.nl/vergoedingen/html.

Afzeggen
Een afspraak verzetten of afzeggen kan natuurlijk altijd. Tot min. 24 tevoren. Dan is het evt. nog mogelijk dat iemand anders op jouw afgezegde tijd kan komen. Als je korter tevoren afzegt, wordt de afspraak in rekening gebracht.

Privacy
Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit is de nieuwe Europese privacywet. In onderstaande documenten kun je lezen hoe ik omga met de persoonsgegevens van mijn cliënten. Lees hier mijn privacy verklaring:https://psychologiepraktijkheijnis.files.wordpress.com/2020/01/privacyverklaring-psychologie-praktijk-heijnis.pdf

Klachten
Mocht je het gevoel hebben dat je onzorgvuldig of verkeerd wordt of bent begeleid, dan hoop ik in eerste instantie dat we daar samen uit kunnen komen.
Het is ook mogelijk hierbij de vertrouwenspersoon van de NFG in te schakelen. Als het niet lukt de klacht op te lossen, dan kun je een klacht indienen. Meer informatie: https://de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener.html

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg
Postbus 75 9430 AB
Westerbork
0592-820030
info@de-nfg.n

%d bloggers liken dit: